Какви промени ще има в държавните зрелостни изпити тази година в „Знание.БГ“ по БНТ 2

Този четвъртък (17 март) предаването „Знание. БГ“ по БНТ 2 от 11:00 ч. ще отговори на належащи въпроси за промените при държавните зрелостни изпити тази година. Какви промени ще има и какви затруднения срещат учениците при подготовката си за изпитите?

В този епизод на „Знание.БГ“, ученици влизат в ролята на водещи и оператори и научават повече за тънкостите при реализацията на телевизионно предаване. В рубриката „Малките мислители“ Мартина, Бела и Никола разсъждават какво могат да научат възрастните от децата.

Гости в студиото на предаването за образование на БНТ 2 ще бъдат директорът на Регионалното управление на образованието в Благоевград Ивайло Златанов и учителят по български език и литература Мария Чолакова. Учебната кухня в Професионалната гимназия по туризъм и лека промишленост в Благоевград отваря вратите си за известни кулинари, които предават опита си на младежите.

 

                                    Гледайте „Знание.БГ“ в четвъртък, (17 март) от 11:00 ч. по БНТ 2          

За предаването

Образователният блок на БНТ 2 представя актуалните теми в българското образование на местно ниво и информира и запознава учащите с промените във формите на обучение.

Предаването се реализира от екипите на регионалните телевизионни центрове на БНТ в Пловдив, Варна, Русе и Благоевград и се излъчва от понеделник до четвъртък.

Повече за предаването: https://bnt.bg/bg/a/znaniebg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене