Дневен хороскоп за 14 март

Овен

Този понеделник не се подавайте на тъмнината на съмнението. Ако не сте сигурни в обстановката просто не предприемайте нищо.

Телец

Този понеделник бъдете сдържани. Помислете сто пъти преди да кажете нещо и до какво би могло да доведе то.

Близнаци

Очаква ви успешен ден. С каквото и да се захванете ще бъдете доволни от стореното. Вечерта може да се отдадете на удоволствия.

Рак

Днес не оставяйте нещата на случайността. Може да ви мързи, но с вашето дори минимално участие може да постигнете много.

Лъв

Днес е ден, в който да потърсите разнообразие. Дори денят ви да не е изпълнен с ярки събития, различното ще ви достави усет за приключение.

Дева

Този понеделник не се инатете, ако някой иска да ви направи подарък. Понякога постъпките на хората са от чисто сърце и случаят сега е точно такъв.

Везни

Това е ден, в който може да си спечелите сериозна позиция, която да ви осигури изгодно място в бъдете. Използвайте всички те си козове.

Скорпион

Това не е ден за проява на чувства или емоции. Ако таите обида опитайте се да се отървете от нея преди да ви навреди прекалено.

Стрелец

Днес не оставяйте вашата работа да я върши някой друг. По-късно ще ви бъде припомнено във ваш ущърб.

Козирог

Денят ще е успешен за онези от вас, които имат ясно поставени цели. С повече настойчивост ще постигнете блестящи резултати.

Водолей

Този понеделник ще получите отговорите на много свои въпроси. Някои от тях няма да ви харесат и ще се наложи да признаете ваши грешки. Но това е пътят към прогреса.

Риби

Това не е ден, в който да опитвате нови неща. Помислете дали не сте оставили нещо недовършено у дома.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене