Неврокопчани пестят пари с гостуване на север 2 в 1

За хандбалния „Пирин“(Гоце Делчев) предстои най-тежкият уикенд, тъй като в рамките на 24 ч. ще изиграе две срещи. За днес е насрочен отложеният двубой срещу „Спартак“ във Варна, а в неделя е мачът от регулярния кръг срещу „Добруджа“ в Добрич. Решението отговорните фактори във федерацията взеха със съгласието на неврокопчани, които предвидливо прецениха, че могат да спестят пари с визити до най-далечните дестинации на север 2 в 1. Сблъсъкът в морската ни столица е от ключово значение, защото при успех южняците ще съкратят дистанцията от соколите на 2 т., но и ще се утвърдят на четвъртото място, каквато е целта им. По-лесно се очертава второто гостуване за уикенда срещу колеблив напоследък противник.

Добрата новина е, че гоцеделчевци заминаха за морето и за житницата на България в пълен състав, без да се брои трайно отсъстващият национал Петко Петков. В автобуса се качиха играчите с отшумели проблеми Георги Георгиев-Гочето, Николай Нейчев и Добри Тунтев.

„Няма да ни е лесно с двата мача за 24 ч., но се надявам да се справим, за да влезем от възможно най-добрата позиция в прекия двубой срещу „Чардафон“, който има същите апетити като нас“, оптимист е старшията Николай Пиргов.

ГЕОРГИ АЛЕКСАНДРОВ

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене