Дневен хороскоп за 9 март

Овен

През този ден няма да ви е лесно да се разберете с останалите. Но в крайна сметка най-важното е вие самите да сте съгласни със себе си.

Телец

Днес не позволявайте да се стигне до взаимни обвинения, от които ползата ще е доста съмнителна. Понякога си заслужава си да се премълчат някои неща.

Близнаци

Днес бъдете внимателни с новите ви познанства. Не предизвиквайте ревността на партньора ви. Помислете как бихте се чувствали на негово място.

Рак

Днес ще имате възможността да прекарате доста време с някой, който отдавна ви харесва. Вземете всичко, което можете от тази среща.

Лъв

Денят е подходящ за пътувания, преместване на ново място. Новите идеи ще изискват по-специално внимание и сериозна подготовка за изпълнение.

Дева

Денят предполага някои затруднения в общуването. Това се отнася, както до колеги, така и за близки хора. Бъдете внимателни в думите.

Везни

През този ден ви очакват приятни преживявания. Вашият любим ще надскочи очакванията. Вие сте късметлии.

Скорпион

През този ден добре е да се заемете с дейности, които ще ви помогнат да довършите стари дела. В края на деня намерете време, за да си припомните постиженията.

Стрелец

През този ден може да сте малко разсеяни, но пък достатъчно приказливи. Важното е да сте сред хора, които ви приемат такива каквито сте.

Козирог

През този ден няма да имате време за дреболии. Заложете на големите дела с дълготрайни последици за вас и кариерата ви.

Водолей

Днес ще сте напрегнати заради несвършени дела. Ще трябва да реагирате бързо, за да не изпуснете момента. Сладката умора в края на деня ще бъде възнаградена.

Риби

През този ден отговорите на вашите въпроси ще се крият в малките неща. Бъдете наблюдателни и прозорливи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене