Без категория

Местния печат

печат

„Струма“

Санданчанинът Цв. Банов – Баната: 13 г. бях зависим от хероина, крадях, за да си купя дозата, опожарих апартамента си, стопих се до 48 кг, но казах „Стига!“

39-годишният Цветан Иванов Банов от гр. Сандански, известен в града като Баната, е бивш наркоман. Бил е зависим от хероина цели 13 години. От 4 години е семеен.

Опожариха „Ауди“ на 33-г. енергомонтьор

Лек автомобил „Ауди“ бе запален в центъра на Благоевград. Колата пламнала на улицата до градската градина „Братя Миладинови“ във вторник вечерта.

Изхвърленият заради 16 000 лв. дълг наемател на дискотека „Енигма“ Г. Христов се връща след нов конкурс

Бизнесменът от Дупница Георги Христов нае срещу 1350 лв. на месец затворената преди година детска дискотека „Енигма“ в подземието на читалище „Зора“. Христов стопанисваше дискотеката, която е собственост на община Дупница, и преди година, но дължеше на общината 16 000 лв. неплатен наем и бе изгонен с полиция от заведението.

“Вяра”

С 5-часов работен ден работници на „Рила газ” източват 25 млн. лв., 2 часа се подпират на лопатите

Петчасов работен ден имаха във вторник работници на „Рила газ” на улица „Христо Ботев” пред редакцията на в. „Вяра”, които 2 часа се подпираха на лопатите и свършиха работа за 5 стотинки. Тъй като цялата имитация на поръчка за над 25 млн. лв. се разви пред очите на журналистите, вчера си позволихме да позвъним на техническите ръководители и шефове на фирмата.

Общинският съветник Сашо Хлебаро от Самоков спипан в схема за купуване на гласове, пастори искат 50 бона да проповядват за правилната партия

Общинският съветник и пастор Александър Тодоров-Сашо Хлебаро от Самоков бе спипан да участва в схема за купуване на гласове. Сашо Хлебаро е известен в Самоков като старейшина на пасторите на протестантски църкви в ромските махали на Софийска област. Освен това той е и общински съветник от местната коалиция на ДПС и „Евророма” и се закле преди година и няколко месеца назаседание на местния парламент в Самоков.

Габрене настръхна срещу кмета си Евтим Николов и бодигарда му Кирил Анчев, не пускат чистача Богомил Георгиев да върти метлата в кметството

Недоволни от селския управник на Габрене Евтим Николов вчера изпратиха петиция до кмета на Петрич инж. Вельо Илиев. Те изразяват възмущението си от Николов и твърдят, че той не зачита мнението им и свободата да работят. Такъв е примерът с назначения за чистач в кметството на селото Богомил Георгиев. Вчера той настояваше за среща с инж. Вельо Илиев, за да му разкаже шокиращи истории, на които е бил свидетел, и гаврите на селския управник с него.

Огнен инцидент в Благоевград: Подпалиха колата на собственика на букмейкърски клуб Методи Димитров

Неизвестни подпалвачи драснаха клечката и изпепелиха колата Ауди А 6 на благоевградският бизнесмен Методи Димитров. Инцидентът стана през изминалата нощ на ул. „Братя Миладинови” в областния център, в непосредсвена близост до Градската градина, където той живее. Освен че е собственик на букмейкърски клуб, Методи е и служител на ЧЕЗ в Благоевград.

Митничари задържаха 30 тона гориво в бензиностанция в Сандански

Близо 30 тона гориво с нередовни документи задържаха при съвместна проверка митнически и данъчни служители. При проверка на бензиностанция в района на Сандански митническа мобилна група съвместно със служители на НАП установява, че за наличните в бензиностанцията горива собствениците разполагат с няколко акцизни декларации, но само едно приложение, оказващо адреса на доставка.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене