Оргия на Попови ливади завърши със семенен скандал! Мъж гази снега гол, жена му го гони с пръчка!

Краят за едно семейство дойде този уикенд след приятелска разпивка на курортното село Попови ливади. Мъж заявил на съпругата си, че ще се качи с приятели на семейната им виличка, с идеята да хапнат и да пийнат и да се радват на снега.

В момента на територията на планинското село е истинска зимна приказка, снега е повече от половин метър и е идеалното време за зимен релакс. Типично по мъжки обаче, за да разнообразят компанията си, мъжете събиращи се на въпросната виличка, поканили на банкета и две – три по фриволни приятелки, а според други наши източници въпросните дами са били чисти проститутки. Станал як купон, който буквално се превърнал в оргия, свитетелстват ни съседи на въпросният банкет.

Часове по късно обаче, цялата тази мъжка идиля била пресечена от внезапна проверка от съпругата и сина на собственика на вилата. Оргията била преъсната с викове и заплахи. Пълна трагикомедия. „Гол мъж обикаляше двора, жена му го гонеше с дърво…“ разказва за медията ни пряк свидетел на случая. Няма нищо докладвано в МВР, защото за щастие жертви и поражения от скандала няма. Има само резил.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене