Бербатов извади доказателства за обвиненията си към БФС ВИДЕО

Кадри разкриват документни измами във футболната централа

Димитър Бербатов и екипът му показаха доказателства за обвиненията си към БФС, че не позволяват на клубове да платят членския си внос, за да не участват в конгреса през март.

Във видеото от „Господари на ефира“ представител на клуб от Хасковско отива да си плати вноса, но това му е отказано от представителите на Футболния съюз в района. При неплатен членски внос клубовете няма да получат възможност да вземат участие в Конгреса на БФС, който ще бъде на 18 март и на него ще се избира президент на съюза.

Въпросният представител на футболен клуб заявява, че си е платил вноса в началото на сезона, но в документите това не е отразено. Затова той иска да си го плати втори път, като този път това да бъде отразено черно на бяло, но представителите на БФС отказват да му вземат членския внос.

„Голяма част от отборите, които открито подкрепят екипа на Димитър Бербатов открито са възпрепятствани да си платят членския внос. Когато изразят желание да си го платят, на тях им се отказва. Те могат да разберат дали са си го платили този внос, като в началото на сезона им се издава фактура, на която има отразени платените такси. Те нямат представа дали е платен или не. Желанието на клубовете да участват в Конгреса е толкова голямо, че те са готови да си го платят втори път“, заяви Петър Величков пред колегите от „Господари на ефира“.

Winbet – истинската тръпка от победата! (18+)

 

Видео, доказващо как БФС не позволява на клубовете да си платят членския внос

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене