Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici„Струма“

Синът на покойния зъболекар Данко Ангелов – Стойчо, поиска със съд да смени името си на Стиви

Синът на покойният благоевградски зъболекар и общински съветник от БСП Данко Ангелов – Стойчо, поиска със съд да промени името си на Стиви.

 

Ексобщинският съветник Ст. Петров изгоря в опела си в адски сблъсък с „Ланча“, 43-г. шофьорка издъхна премазана

Бившият общински съветник в Симитли и екскандидат за кмет в с. Полето, 29-годишният Станислав Петров, и 43-годишната Марияна Хараламова загинаха в адска катастрофа станала снощи на Е-79 преди детелината Крупник-Брежани.

 

Осъденият за проститутки санданчанин В. Трайков – Бирата освободен предсрочно от затвора да лекува сърцето си

36-годишният санданчанин Васил Трайков, познат с прякора Бирата, беше освободен предсрочно от Бобовдолския затвор, за да се лекува. Той излежава 4-годишна присъда за склоняване на непълнолетни лица към проституция.

 

8000 лв. плаща арестуваният граничен полицай Спас Чимев, за да излезе на свобода

34-годишният граничен полицай Спас Чимев бе пуснат под парична гаранция от 8000 лв. Тази мярка му определи вчера районният съдия Калина Иванова, която гледа делото при закрити врати.

 

 

“Вяра”

Бащата Валери Шипочки: Иво се самоуби заради баба си и дядо си, погребаха детето ми за броени минути без никакъв ритуал

„Не е истина, че синът ми Иво се е обесил заради раздялата ми с майка му. Нищо вярно няма и в това, че се е обесил заради несподелена любов. Истината е, че сложи край на живота си заради баба си и дядо си.” Това разкри пред репортер на в. „Вяра” баща му Валери Шипочки, дългогодишен ресторантьор в курорта Боровец и шофьор на бивши кметове в общината. Той изплака болката си по телефона, докато вървеше към гробищата за погребението на сина си.

 

Ромският лидер от Сандански Тони Ангелов: Съветникът Костадин Аспарухов-Пухи получи от ДПС 4000 декара гора след евровота в Самоков за мащабната кампания по купуване на гласове

ДПС възнагради Костадин Аспарухов-Пухи с гора от 4000 декара в Самоков за мащабната кампания по купуване на гласове в Сандански. Това стана дни след евровота, но търговията с гласове тече с пълна сила и в момента, това обяви ромският лидер Тони Ангелов. Той се надява прокуратурата да се самосезира и да вземе мерки.

 

Машинен инженер, отличник на Механотехникума, събира найлон и бутилки по кофите в Благоевград, животът му низ от върхове и падове

Машинен инжинер, отличник събира найлон и бутилки по кофите за боклук в Благоевград.68-годишният Ивайло Ивановсъбира отпадъци, за да оцелее. „Събирам отпадъци, за да си купя една кола”,призна с известна горчивина той и обясни,че е първият чейнчаджия на Благоевград.

 

Бивш общински съветник от РЗС, баща на две деца, изгоря като факла в катастрофа край Симитли, загина и 43-годишната Марияна от гр. Елена

Каруца без светлини причини две тежки катастрофи за няколко минути на главен път Е-79, при които загинаха двама души на място. Каруцарят е избягал от местопроизшествието. Единият от загиналите е 38-годишният Станислав Петров – Рижо от Симитли. Той е бивш общински съветник от РЗС в Симитли, баща на две деца. На полицията й трябваха часове, за да го идентифицира, защото при катастрофата колата му се взривила.

 

Министърът на отбраната В. Шаламанов обеща в Благоевград на кмета Камбитов и областния Димитров да задейства прехвърлянето на 67 дка от поделението за експоцентър

Приветствам усилията ви за прехвърляне собствеността на бившето казармено поделение на община Благоевград и категорично заявявам, че Министерството на отбраната подкрепя Вашата инициатива и ще съдейства за реализирането й. Това обеща министърът на отбраната Велизар Шаламано на среща с областния управител на Пиринско Димитър Димитров и кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене