Бъдещето на голямото яйце вече е предрешщено, днес ще бъде сервирано на дъщерята на Юсеин за здраве и много късмет. Желаем им го от сърце! 

ВИДЕО! Нечувано! В Блатска обикновена кокошка снесе необикновено яйце!

Юсеин Дъгъров

Юсеин Дъгъров

167 грама яйце при положение, че нормална кокошка снася яйца от 50 до 70 грама. Това си е направо сензация! Представяме ви Юсеин Дъгъров от хаджидимовското село Блатска, който от скоро започва да гледа кокошки, все още като любител животновъд. Идеята и мечата му е да развие домашната си ферма за домашни пернати птици до модерна и професионална. Гледа кокошките си с мерак и настоява щом ги види човек да каже „Машала“ за да не ги урочаса. Човек който от сърце обича животните. 

И дали заради факта, че дава целите си любов и грижи за отглеждането на тези птици или просто за добро знамение, днес в едно от легалата на своите кокошки Юсеин намира – чудо. Една напълно обикновена кокошка снесла напълно необикновено яйце – цели 167 грама. Проверка на Топ Преса в интернет ноказва, че има и други случаи на подобни феномени. В Бъргаското село Извор преди години също обикновена кокошка снесла необикновено голямо яйце, но за съжаление нито репортерите от БНТ отразили тогава новината нито собствениците на яйцето са се сетили да го теглят. Така че не става ясно дали то е било по тежко от това на Юсеин или – не.

Семейството на фермерът от Блатска посочват коя е кокошката, снесла огромното яйце. Изключва се вариантът някоя от тях да е имала среща с щраус например, в рамките на шегата разбира се. Не хранят кокошките по-специално, но разнообразно. Бъдещето на голямото яйце вече е предрешщено, днес ще бъде сервирано на дъщерята на Юсеин за здраве и много късмет. Желаем им го от сърце!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене