С голям концерт Николина Чакърдъкова и Георги Първанов закриха предизборната кампания на ПП АБВ за Благоевградски регион

Parvanov_BL
В центъра на Благоевград с голям концерт Николина Чакърдъкова и Георги Първанов закриха предизборната кампания на ПП АБВ за Благоевградски регион. На сцената редом до тях се качиха всички кандидати за народни представители от листата на АБВ – Благоевград. Народната певица говори за своето решение да влезе в политиката и отправи няколко много важни послания към хората – „Докато съм жива, здрава, докато дишам ще работя за българското. Ще браня българското в икономиката, в културата, в енергетиката, в здравеопазването, в образованието. Ако вие решите да бъда вашият глас в парламента обещавам, че от първия до последния ден, който съм там, ще работя за всички хора, а не за определени интереси. Оставям на вас, вие ме оценете дали съм достойна да бъда вашият народен представител. Когато останете сами със себе си направете своя избор за бъдещето на децата ни, за родителите ни, за нашата България.” На сцената редом до Николина излезе и председателя на ПП АБВ президента Георги Първанов: „За мен е радост в Благоевград да съм заедно с Николина Чакърдъкова и всички тези достойни хора от листата на АБВ.За мен, за всички нас Николина Чакърдъкова си остава символ на новия патриотизъм, на родолюбие. Това е човек, който е единица мярка за почтеност. Такива хора трябват на българския парламент.Ние от АБВ имаме не само хората, но и идеите, затова искаме Възраждане на българската държава , президентска република, силен мажоритарен вот. Когато гласувате избирайте политиките, избирайте личностите, претегляйте ги. И както казвам тази година 2014 – та звездите ще работят за номер 14 в избирателната бюлетина.”

Parvanov_BL-2

Parvanov_BL-3
През деня Николина Чакърдъкова и Георги Първанов се срещнаха със симпатизанти и граждани от целия Благоевград, по време на срещите те получиха и подкрепа от председателя на гражданско сдружение „Елит“ – Владимир Елезов. Навсякъде Николина призова хората да излязат да гласуват, да направят своя разумен избор и да решат как искат да продължи живота им оттук нататък и искрено сподели, че се надява хората да я подкрепят, за да съхранят заедно българското.

Parvanov_BL-5

Vladimir_Elezov-elit

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене