Иновативно! Предлагат любовен СПА туризъм в Огняново!

Известен местен неврокопски туроператор в едно с уважаваният жерналист и психолог Валентин Атанасов, предлагат на самотните души в района нещо супер иновативно. „Всяко нещо стои в пространството и чака неговият час да настъпи, за да се случи.. За мен е изключителна емоция, точно на този ден да ви представя една идея, която нямаше да се случи без подкрепата на моя колега, приятел и професионалист в сферата на психогията на отношенията ВалентинАтанасов, пише управителката на туроператорската агенция, която презентира проекта.  Защо го правим? – провокира с въпрос тя е веднага дама отговор:

„Всеки от нас има познат или дори сам е изпадал в състояние да изпитва нуждата да намери своята сродна душа, но да има същевременно усещането, че сякаш пропуска нещо или все не му стига времето. Ние решихме този въпрос, като съчетаваме приятната СПА почивка с куп забавни дейности, чрез които да успеете да опознаете нови хора. Идеята прилича на тази, която с години реализира успешно сексологът Наталия Кобилкина. Нещо като любовен семинар. Тези които искат да променят нещо в личния си живот, трябва да направят следното:

Заявявате в кратък имейл своето желание за участие. В няколко изречения трябва да опишете себе си и мотивацията си да се включите в нашия проект
👉 Следва разговор и онлайн среща с нашия психолог
👉 Попълва се кратка анкетна карта за участие, с която да начертаем заедно общите ни цели
👉 Заплащате стойността на пакет „Амур“ 💲235 лв.💲
👉 Идвате на посоченото от нас място (СПА хотел) и се оставяте един уикенд в нашите ръце
🍀 Пакетът всключва: две нощувки със закуски, обеди и вечери в СПА хотел в района на с. Огняново; дневни консултации с психолог; забавни игри, ползване на СПА, екскурзии до близки забележителности
🙂 Всякаква допълнителна информация за пакета, можете да поличуте по имейл или на посочения телефон
☑️ Гарантираме ви конфиденциалност, професионално отношение и постигане на желаните резултати…обещават от туроператорската агенция. Всеки който хареса идеята, може да почерпи достатъчно информазия в социалните мрежи и интернет.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене