Десислава Атанасова изпусна интересен детайл за Бойко Борисов в „Барселонагейт“

„Това, което на мен ми стане ясно, е, че във въпросния доклад и това го потвърди премиерът Кирил Петков, името на Бойко Борисов го няма. Има някаква снимка, докато той играе мач“. Това каза лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова в изказване след проведения днес (15 февруари) Консултативен съвет за национална сигурност (КСНС).

Интересен факт е, че Атанасова контрира журналистически въпрос относно дадения от ДАНС доклад с „Вие виждали сте го?“, като преди това изрично каза, че не е запозната с казаното от Специализираната прокуратура по-рано днес, 15 февруари. Тя обаче поиска специализираното държавно обвинение да обяви публично какво се съдържа във въпросния доклад.

Досега Петков говори публично за доклад от службите относно „Барселонагейт“ само в предаването „Лице в лице“. Там той каза следното и не обелва и дума какви точно снимки на Борисов има, въпреки изрично зададен въпрос за това: „Докладът (на испанските власти), който аз видях – в него нямаше точно споменато име, но имаше снимки на г-н Борисов. Не го уличават директно, но дават, показват го като част от доклада и казват, че според тях има замесени висшестоящи лица в тази афера“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене