Странно защо след тези негови думи в душата ни се ражда спомена за алекоконстантиновия главен герой от разказа "Пази Боже сляпо да прогледа". Коментарът е излишен! 

Синан Максуд бизнесмен от Дъбница: Аз платих образованието на еврокомисарят Мария Габриел – благодарност няма!

Синан МАКСУД

Синан МАКСУД

Силни емоции и бурни страсти както винаги слез публикация на Топ Преса. Направихме две остри и критични реакции срещу поведението и дейността на еврокомисарят от хаджидимово Мария Габриел и редакцията ни се напълни с информация и сигнали.

Оказа се, че Габриел или Мария Неделчева ни най – малко има право да говори за образованието и проблемите в него според всички нейни съграждани. Както знаят всички наши читатели, Габриел стана обект на критика от наша страна с дописката на Тодор Тодоров – СКАНДАЛНО! ХАДЖИДИМОВСКОТО МИЧЕ ЩЯЛА ДА ОБЕДИНЯВА „ОБРАЗОВАНИЕТО“?! ПРЕДИ ТОВА ДА КАЖЕ КАК ПРИДОБИ ДИПЛОМА ОТ ЮЗУ!

Мария ГАБРИЕЛ

Мария ГАБРИЕЛ

И точно тук се крие разковничето на драмата. Наши отлично осведомени източници ни дадоха коз в ръката по темата. Оказа се, че бизнесменът от гърменското село Дъбница – Синан Максуд, който до преди години беше един от най – богатите хора в региона е бил спонсор на на Габриел, която тогава се казвала Мария Неделчева. Медията ни се свърза с бившият управител на фирма „Симакс“, за да поиска становище и повече информация по темата. „Да, аз платих за образованието на госпожата. Тогава тя намаше една стотинка за рейса да иде до Благоевград. Работеше при мен в офиса и я съжалих. Не мисля че съм направил нещо лошо..“, заяви Максуд пред наш човек. На въпроса получи ли е нещо в замяна на спонсорството си, той беше категоричен „Той едно „благодаря“ днес няма, вие искате да получа нещо. Нищо. Откакто влезе в политиката, тази жена стана друг човек. На това нещо ли я научи университета? “ отговори ни Максуд и отказа да даде повече подробности, защото за него случаят отдава е приклучен.

Странно защо след тези негови думи в душата ни се ражда спомена за алекоконстантиновия главен герой от разказа „Пази Боже сляпо да прогледа“. Коментарът е излишен!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене