3 грешки, които да избягваме когато ни предстои преместване в София

 

За никого не е тайна, че едно преместване в София може да се окаже много проблемно и изморително. Има някои грешки, които ако се допуснат няма да е кой знае какъв проблем за никого, но има и такива, които ако се допуснат, могат да превърнат местенето ви в истински кошмар.

А ето и 3-те грешки, които да избягвате когато ви предстои преместване в София:

Наемането на фирма за хамалски услуги в последния момент

 

Знаете ли, че около половината от преместванията на домовете се случват в края на месеца или през летния сезон? Тази статистика идва да покаже, че много хора започват да се местят по едно и също време и затова има риск да останете без хамали. Напишете си домашното и щом сте решили да направите вашето преместване в София, то потърсете хамалска фирма няколко седмици преди крайната ви дата. Ако сте гъвкави и може да си го позволите, ви съветваме да си запазите час за средата на месеца или за средатата на седмицата, за да избегнете натоварването.

Не правите предварителен оглед

Повечето фирми предлагащи хамалски услуги, предлагат безплатни огледи на място, но за всеки случай питайте, за да не ви изненадат с някоя висока такса. Ако се пробвате да изброите всичките си вещи, мебели и уреди в дома си по телефона, или опишете багажа си в имейл, рискувате в деня на местенето цената, която предварително са ви заявили да е по-висока. Когато имате точен бюджет за своето преместване в София, това може да се окаже доста неприятно. Затова най-добре си го спестете.

Не сте си вкъщи когато се извършва преместването

Хубаво е когато се извършва преместването, вие да сте си вкъщи и да контролирате процеса. Така ако ви възникнат някакви въпроси, ще можете да ги зададете. Ние винаги съветваме нашите клиенти да бъдат на мястото.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене