Нови придобивки в Трето основно училище „Братя Миладинови“ – гр. Гоце Делчев

От понеделник учениците от V, VI и VII клас в Трето основно училище „Братя Миладинови” влизат в изцяло обновени класни стаи. С ПМС № 262 на Министерството на образованието и науката от 29.07.2021 г. бяха отпуснати 145 462 лв. за ремонт на шест кабинета. Цялостното обновяване на класните стаи включва: нова отоплителна и електрическа инсталация, подмяна на дограма, винилова подова настилка и вертикални щори, шпакловане и боядисване.

За всички нови и красиви класни стаи са осигурени ергономични маси и столове.

Средствата за оборудването на  единия от кабинетите са по Проект BG05M9OP001-2.056-0013-2014BG05M2OP00-C01 „Подкрепящи инициативи за образователно и социално включване в община Гоце Делчев“, финансиран от ОП НОИР 2014-2020, съфинансиран от ЕС чрез ЕСФ, по който Трето основно училище „Братя Миладинови“ е партнираща организация. Три от класните стаи са оборудвани със средства от бюджета на училището, а останалите две –  от спонсори.

Ръководството и екипът на Трето основно училище „Братя Миладинови” изказва искрената си благодарност към  г-н Думанов и фирма „Изи Асет Мениджмънт” АД за предоставените финансови средства за оборудване на два от кабинетите.

Пожелаваме на всички ученици и учители, които ще учат в обновените кабинети, много здраве, успехи и творчески постижения!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене