Лидер академия отпуска стипендии за стартиращи предприемачи от региона на Гоце Делчев

В подкрепа на образованието на младите хора в град Гоце Делчев и региона, на 4 февруари Лидер академия в партньорство с Центъра за образователни услуги на Софийския университет избра да стартира прием в първата 4-месечна Академия: „Лидерство и Предприемачество“, която ще се проведе присъствено в Международен образователен бизнес център в гр. Гоце Делчев. Академията се реализира с подкрепата на магистърски програми „Стратегическо управление“ и „Отговорно и устойчиво управление“ в рамките на подписаното споразумение между СУ „Св. Климент Охридски“ и „Лидер академия“ ООД. Целта е да се даде шанс за по-добро разбиране на управлението и бизнес възможностите в новия контекст на зелената и кръговата икономика. Обучението ще се проведе от 11 март до 19 юни 2022 г.
Лидер академия отпуска 3 пълни стипендии и 2 стипендии с 50% отстъпка от таксата за младежи и стартиращи предприемачи от региона.

Академията е насочена към мениджъри, собственици на бизнеси, професионалисти с опит, както и млади хора, които обмислят стартиране на бизнес.

Освен Лидерство и Предприемачество като дисциплини, ще бъдат застъпени: Организационен дизайн и мениджмънтРазвитие на талантите и работа в екипМаркетинг и продажбиНови комуникационни канали (LinkedIn, Instagram, Youtube, FB и Tik-tok)Бизнес стратегия и финансово планиране. Обучението ще се провежда под формата на дълги уикенди (петък-събота-неделя), 2 пъти месечно и е разделено на теория и практика. Участниците ще могат да обменят опит, да почерпят знания от преподавателите и да подобрят бизнес процесите на работното място, както и да се подготвят за развитие на предприемаческа дейност.
Цена за ранно записване до 28.02 – 750 лв. Редовна цена – 825 лв. Сумата може да бъде заплатена на 2 равни вноски по 375 лв.
Завършилите академията ще получат сертификат от Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Лидер академия отпуска 3 пълни стипендии и 2 стипендии с 50% отстъпка от таксата за младежи и стартиращи предприемачи от региона.
Младите професионалисти (изгряващи звезди), които искат да се квалифицират допълнително и да развият ключови умения могат да кандидатстват като попълнят формуляра тук, не по-късно от 28 февруари.
За повече информация можете да се свържете с Андрей Илиев (0882 125 639), andrei.iliev86@gmail.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене