ВИДЕО: Дрога зад волана! Бягане от местопрестъплението! Условна за шофиране с дрога – Затворът на Реджеб е гарантиран!

Реджеб Алиев

Реджеб Алиев

Шофьорът на БМВ-то размазало 17-годишната Виктория на пътя Хвостяне -Дъбница, Реджеб Алиев остава в ареста. С прокурорско постановление мярката му се удължава на 72 часа, след което ще влезе в съда, тъй като прокуратурата ще поиска постоянен арест.

Преди около час Реджеб е изведен от управлението в Гоце Делчев и е транспортиран до ареста в Благоевград, където ще се яви пред Окръжния съд. Останалите трима негови спътници са освободени. В клетката са все още приятелят на Виктория и неговия братовчед, пред които станал тежкия инцидент, завършил със смъртта на момичето. Припомняме, че пребита от бившия си Виктория направила опит да скочи от колата му, показала се от вратата към пътното платно, навела се и била буквално пометена от БМВ-то на Реджеб. Всичко това се случило след скандал между Виктория и бившия и, пред очите на братовчеда, когото двамата отишли да вземат от Хаджидимово. Екслюбовникът бил момичето в колата си, тя избягала, той я догонил, качил я в колата и продължил с инквизицията, от която тя се опитала да избяга, но попаднала на Реджеб, който дрогиран с бясна скорост управлявал БМВ-то. Според държавното обнинение затворът за Реджеб бил гарантиран, защото имало на лице утежняващи вината обстоятелства – карал дрогиран, а и избягал от местопрестъплението. На всичкото отгоре имал и условна присъда за шофиране след употреба на наркотици.

Нелепа и жестока смърт потресла района. Роднините на Виктория вече втори ден очакват от моргата да освободят трупа и, за да бъде погребана, но все още не е ясно кога ще стане това.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене