Тежките битки са за най-силните воини. Ще намеря начин да се изправя, защото всяка болка си заслужава в преследване на мечтите".

ШОК! Спортна звезда от Хаджидимово ляга под ножа!

Българската футболистка на Наполи – Евдокия Попадинова ще се подложи на операция на коляното. Това обяви самата тя в социалните мрежи.

Ето какво написа Попадинова:

Поредна контузия и пореден тежък удар за мен. Този път обаче е по-сериозно, отколкото очаквах. В началото на следващата седмица ще се подложа на операция на коляното. Искам да благодаря на всички, които ми писахте, за да ме подкрепите!

Този сезон съдбата ме изправи пред много тежки моменти. Имах повече контузии, отколкото за цялата ми кариера. Истината е, че понякога е трудно човек да намери сили да продължи, да се изправи отново след поредния удар. Опитвам да съм силна – каквато винаги съм била, и да гледам напред, когато съм паднала на земята.

Страшно много искам да покажа на какво съм способна и да реализирам пълния си потенциал, но контузиите продължават да са голяма пречка и да ме спират.

Тежките битки са за най-силните воини. Ще намеря начин да се изправя, защото всяка болка си заслужава в преследване на мечтите“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене