Успешна акция на МВР-Благоевград! Ченгетата откриха краден джип „Ленд Ровър“ от Банско

Криминалистите към Областна Дирекция на МВР-Благоевград по следите на Автокрадците. Откриха в Пазарджик откраднат джип „Ленд Ровър“ от Банско.

Припомняме, че на 23.01.2022 г. в 10.10 часа в РУ Банско е получен сигнал от 34 годишен мъж от Р Гърция, който съобщил, че предната нощ от неохраняем паркинг пред хотел в местността „Кушерината“ край град Банско, е отнет противозаконно лекия му автомобил „Ленд Ровър“.

Автомобилът е със застраховка „Автокаско“ и бе обявен за издирване с телеграма. Уведемена бе прокуратурата в гр. Разлог, като се води се досъдебно производство за пресъпление по чл. 195, ал.1 , т.1 2 от НК.

Любопитното е че Банско в момента е истински „Биг брадър“, окупирано на входовете и изходите от камери, полицейски патрули и Жандармерия, но явно автокрадците не се страхуват от присъствието на органите на реда и действат безкомпромистно, като подбират само скъпи и нови джипове от различните марки коли.

Към момента от ОДМВР-Благоевград са предприети крути мерки за противодействието на две банди автокрадци по трасето Банско – Перник – София и Банско – Пазарджик – Пловдив.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене