Жоро Делиев: Защо жандармите биха невинен човек в Банско?

Познавате Радо, нали? Познават го в цяло Банско и половин България. Ние – неговите колеги и приятели обаче, го познаваме най-добре. И знаем, че през живота си той не е сторил лошо на никого.

Снощи този добър човек, истински приятел и талантлив майстор беше брутално бит не от кой да е, а от представители на българските правоохранителни органи. Без да е извършил каквото и да било нарушение, без причина, без провокация, без агресия. Единственият му „грях“ е, че застанал близо до поста на жандармеристите на входа на Банско, за да изчака група приятели. Вероятно защото си е мислел, че при тях е сигурно…

Възмутени и потресени сме до дъното на душата си от това грозно посегателство! И обещаваме на Радо, че няма да се примирим, докато виновните не получат справедливо наказание от закона и правосъдието!
IRON BROTHERS!

П.п.
Снощи получих един такъв въпрос от човека с пагона:
Кой си ти, бе?! За кво си тука, бе? …
И днес му отговарям много просто:
Тук съм, защото Радо е много повече от мой съдружник, той е като мой брат и поради тази причина на снимката сме двамата, защото няма да скрия нито лицето, нито името си, така както Ти направи снощи, като си мислеше, че всичко ще остане скрито и няма свидетели, но уви. А относно изтърканите полицейски номера от сорта на стори ни се пиян, беше агресивен и т.н. – ТОВА НЯМА ДА МИНЕ, защото още от сега имаме пълна готовност да се подложим на детектор! Вие сте срам за униформите, които носите и поради тази причина ще ви гоня по всяка буква и запетая от закона, докато не ви видя вън от системата! Ще си платите за това унижение! Говоря в множествено число, защото докато един го тъпче с кубинките, другите двама дерибействат и се радват на зрелището, и поради тази причина ще се търси отговорност от всички!
Жоро Делиев съм аз, ако все още не ми знаете името.
Поздрави и до нови срещи, а такива ще имаме по много институции.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене