Условията за ски в Пампорово - Мечи чал, са отлични, отворени са 14 писти, обслужвани от 12 лифтови съоръжения. От вчера курортът е и с нова снежна покривка.

На пук на Омикрон! Турци и сърби окупираха Пампорово

Родните скиори чакат ред, за да се вредят за лифтовете. Турци и сърби окупираха хотелите и пистите в Пампорово. Курортът е пълен с чужди туристи този уикенд, а българските любители на ските чакат ред, за да се вредят за лифтовете. Учениците от двете съседни държави са във ваканция този уикенд и много семейства са избрали Родопите за зимната си почивка. Тази година са възстановени всички чартърни програми за чуждестранни туристи. През февруари се очакват много англичани, след като противоепидемичните мерки във Великобритания започнаха да се разхлабват.

От „Пампорово“ АД отчитат сериозно увеличение на неорганизираните туристи. Българи и гърци идват на ски с личните си автомобили и резервират сами нощувките си. Увеличение има и при английските и ирландските туристи, избрали онлайн резервация извън чартърните програми. В момента над половината гости в Пампорово са неорганизирани туристи – български и чуждестранни. Ръст има и при гостите от Румъния, Молдова и Русия.

Условията за ски в Пампорово – Мечи чал, са отлични, отворени са 14 писти, обслужвани от 12 лифтови съоръжения. От вчера курортът е и с нова снежна покривка.

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене