Хороскоп за 26 септември

зодии

ОВЕН
Петък е ден с много ангажименти за Овен и най-вероятно ще съумеете да се справите с всичко. Едно запознанство може да изиграе ролята на ползотворно партньорство в бизнеса. В службата някой ще ви направи услуга, възползвайте се. Все пак не бива по никакъв начин да насилвате възможностите, които ви се предлагат.

ТЕЛЕЦ
В делово отношение петък не е никак лек и не сте предпазени от ядове. Очакват ви големи неприятности. Трябва да запазите самообладание и да действате според обстановката. Не подхождайте емоционално към задачите си. Избягвайте да налагате мнението си, намалете изискванията си и се въздържайте към разправии. 

БЛИЗНАЦИ
За Близнаци петък е спорен ден. Много добро развитие могат да намерят вашите лични дела днес, както и онези, отнасящи се до деловия живот. Но трябва да се приготвите за усилена дейност – в смисъл че ще бъдете претоварени с работа. Не проявявайте недоволство на работното си място, може да се изтълкува неприятно.

РАК
Огромни са ангажиментите в петък за повечето от Рак, но радостното е, че делата ви се развиват изключително успешно. Добри възможности ще имате на работното си място и на някои от вас ще бъде предложено по-високо възнаграждение. За голяма част от знака се забелязват влиятелни протекции от страна на началници.

ЛЪВ
В петък за Лъв се очертават както лични проблеми, така и по отношение на деловия живот. Ще се справите с тези, които се отнасят до деловия ви живот. Ще получите приятни съобщения по интересуващи ви въпроси и в тази връзка е важно да приключите поет ангажимент. Не се поддавайте на провокации, възможни са загуби.

ДЕВА
Напрегнат е петък за Девите, мерете силите и възможностите си, преди да предприемете нещо. Само с добре обмислени действия и без избързване ще постигнете желаните резултати. Денят е успешен за пътуване или за реализация в сферата на търговията. Отнасяйте се с голямо внимание към въпроси, отнасящи се до договориране.

ВЕЗНИ
За Везните петък е добър и не сте далеч от положителни постижения. Такива са възможни в деловата област или по въпроси от лично естество. Не бива обаче да се ангажирате с финансови дела, тъй като те могат да се окажат губещи за вас. При някои е възможно по-остри отношения с партньорите. Обърнете се за съвет към приятел.

СКОРПИОН
Денят ще бъде тежък в делово отношение, но заедно с него си отива една натоварена седмица. Днес мнозина от вас са готови да се заемат с нови дела и не са изключени контакти и преговори по въпроси, свързани със съвместна работа. Полагайте по-голяма грижа за здравето си, тъй като възможността да се разболеете е налице.

СТРЕЛЕЦ
За мнозина петък се свързва с нови проекти и силна амбиция за осъществяването им, но не избързвайте. Възможни са някои недотам благоприятни стечения на обстоятелствата, отнасящи се до службата ви, като конфронтация с началници или ръководители. Внимавайте, не допускайте обстоятелствата да действат против вас.

КОЗИРОГ
Петък е добър за финансови дела, която ще се увенчаят с добра печалба. Известни противоречия са възможни с някои от приятелите ви и затова е добре да избягвате контактите им днес. Показателен факт е, че делата ви ще заемат положително развитие. Постарайте се да изгладите отношенията с брачния си партньор.

ВОДОЛЕЙ
Водолеи, днес работният ви ден ще бъде много тежък. Ще се сблъскате с много проблеми и по всяка вероятност те ще ви изтощят. Действайте по-умерено и не разчитайте много на чужда помощ. В други отношения петък е много добър от гледна точка на финанси. Известни промени в дома ще подействат обнадеждаващо за вас.

РИБИ
Петък е свързан с вашата реализация и пълнота по много въпроси, които имат отношение предимно към деловата сфера и се отнасят до договорни ангажименти или професионална изява на деня. Навсякъде може да постигнете голям успех, но лошото е, че самите вие не се чувствате добре.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене