Динко от Ямбол стреля с пистолет в Гърменска кръчма /ВИДЕО/

Познатият на всички Динко Вълев със „спасяването“ на България по негов начин, този път предприе друг подход… стреляйки с пистолет по тавана на механа. Групите във Facebook не пропуснаха да обсъдят  неговото действие.

По този начин той отбеляза 2022-а година. Дано само това да не е на лош късмет!

Най- голямо внимание привлече истинския звяр, с който пристигна Динко- поръчковия „Ролс Ройс“за 700 бона

Колоритният ямболия Динко Вълев, не жали средства когато става дума за купон. Бизнесменът, който преди години се прочу с прозвището Ловеца на мигранти, затвърди копунджийската си страст като брои цели 6 бона само за нощувките, 2 на брой на колоритната си компания в къща за гости в гърменското село Горно Дряново където той и приятелите му около 30 души посрещнаха новата 2022 година.

Още на 31-ви декември след обяд голямата тумба пристигна в селото със супер скъпарските си автомобили като веднага след настаняването започна и подготовката за пищния новогодишен купон. Наредените като в лъскав  автосалон  пред къщата за гости автомобили направи силно впечатление на местните хора, а младите от Горно Дряново коментираха че въпреки анонимността  на гостите, поне са успели да „оплакнат очите“.

Най- голямо внимание привлече истинския звяр, с който пристигна Динко- поръчковия „Ролс Ройс“за 700 бона. Той е известен с манията си по тузарски автомобили и всякакви машини. Собствениците на такива автомобили в България са около 300 сред които е и колоритния ямболия.

Босът на желязото от Ямбол в Новогодишната нощ  демонстрира и този път висок стандарт на живот. Освен голямото изобилие  на храни и напитки, Динко се бе постарал и за специалната част на веселбата с подбрани музиканти и изпълнители и с грандиозна заря точно в 12 ч.

Динко Вълев със любимата си съпруга Весела

Повечето от тузарските гости на къщата за гости в гърменското село Горно Дряново са били семейни двойки, а самият бос Динко Вълев е бил със любимата си съпруга Весела с която имат две деца.

На тръгване те са споделили, че ще пазят още дълго невероятният спомен и прекрасното посрещане на Новата 2022 година в едно от най- красивите кътчета на  страната ни при превъзходни и грижовни домакини в прекрасна обстановка.

Цялата къща е била наета от компанията на Динко Вълев с обещание за още купонджийски и релаксиращи дни за в бъдеще.

Местни хора прогнозират, че мисията на ямболския бос е била свързан и с бизнес  начинание в района на община Гърмен.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене