Хороскоп за 2 януари 2022 г.

ОВЕН

Днес колкото и да искате да става на вашето, едва ли ще се случи. Имайте търпение и не изисквайте от света да получавате начаса онова, от което имате нужда. Вероятно ще ви бъде трудно да се поставите на мястото на друг човек, но ако опитате, може да спечелите.

ТЕЛЕЦ

Днес ще спечелите, ако се адаптирате по-добре към обстоятелствата и проявите готовност да промените позицията си по даден въпрос, ако вече ви е станало ясно, че този начин на мислене не ви носи нищо добро. Възможно е да получите пари или подкрепа.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще постигате по-трудно това, което искате, така че е по-разумно да оставите важните задачи за друг ден – най-добре за следващата седмица. Възможно е в любовния си живот да се изправите пред някои изпитания, които имат отношение към миналото ви. Не позволявайте на страховете и безпокойството за бъдещето да определят поведението ви.

РАК

Днес вниманието ви ще бъде насочено към случващото се в личния ви живот. Обстоятелствата ще се определят от това дали сте положили усилия в миналото или сте се пуснали по течението и сте очаквали всичко да се нареди без усилия от ваша страна. Отношенията с най-близките ви може да се обтегнат.

ЛЪВ

Днес ще бъдете настроени за приключения, включително и любовни. Любимият ви човек ще остане доволен, ако му/й подарите нещо искрено и от сърце, дори това „нещо“ да не е материално, а да е например подкрепа за нещо. Някои от вас може да останат разочаровани, защото ще открият, че надеждите им за връзка няма да се сбъднат.

ДЕВА

Днешният ден може да се окаже доста интересен. Наблюдавайте какво се случва – възможни са неочаквани изненади, обрати, а не е изключено да разберете нещо, което досега ви е убягвало. Възможни са проблеми в комуникацията, а също така и трудности при пътуване.

ВЕЗНИ

Очаква ви динамичен ден – с много срещи и приятни разговори. Възможно е да ви отправят интересно делово предложение, свързано с по-големи доходи и свобода за изява. Обръщайте внимание на разговорите и на информацията, която научавате днес, защото може да имат важно значение за вас.

СКОРПИОН

Днес ще бъде много трудно да определите кое движи постъпките ви – страховете, нараненото ви самолюбие или тази част от вас, която винаги „знае“ правилния път. Ако усещате, че сте в плен на силни емоции, по-добре не предприемайте нищо.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще искате много нещата да се случват както вие сте решили, но не е изключено да се наложи да се съобразявате с друг човек. Дори поведението му да ви предизвиква, не бързайте да го осъждате – може би и вие носите някаква отговорност за ситуацията.

КОЗИРОГ

Днес над отношенията ви с другите хора ще тегне сянката на миналото. Възможно е да срещнете бивш партньор или стар приятел и тази среща да ви подтикне към размисли. Денят не е подходящ да започвате нови връзки, а е добър по-скоро за уреждане на стари отношения.

ВОДОЛЕЙ

Днес използвайте енергията си, за да довършите стари проекти, а не се впускайте в нови начинания. Възможно е да разберете нещо, което да се окаже важно за взаимоотношенията ви – любовни или приятелски. Преди да действате, проверявайте много внимателни всички факти.

РИБИ

В днешния ден е добре да осъзнаете собствената си отговорност за ситуациите, в които сте поставени,за да успеете да добиете сила да ги промените. Не всичко е толкова сложно, колкото ви изглежда в момента. Просто ви трябва по-добър план за действие. Началото на годината е чудесна възможност да го изготвите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене