Рапърът Доктор Дре ще плати на бившата си съпруга 100 милиона долара

Доктор Дре е успял да се договори с бившата си съпруга Никол Йънг относно условията за развода, съобщи сайтът Ти Ем Зи. Според изданието рапърът се е съгласил да плати на Йънг 100 милиона долара.  Половината от сумата ще й бъде преведена незабавно, а останалата част ще получи в рамките на една година.

Състоянието на изпълнителя и продуцент, истинското име на когото е Андре Ромъл Йънг, се оценява на 820 милиона долара. Доктор Дре ще запази правото на собственост на седем имота, които е притежавал със съпругата си, включително имение в Брентууд, оценено на 100 милиона долара, две къщи в Калабасас, недвижими имоти в Малибу и още четири къщи в предградията на Лос Анджелис. Освен това рапърът ще запази всички права върху записи, търговски марки, акции на „Епъл“,включително авторски възнаграждения от продажби на слушалките Beats by Dre, както и дялове в бизнеси и фондове.

Съгласно условията на споразумението автомобилният парк ще бъде поделен: Доктор Дре ще получи шест автомобила, а Никол Йънг – четири. Също така бившата съпруга на рапъра и продуцент ще получи бижута, пари в брой и банкови сметки, които са й принадлежали през годините на брака. За развода на Доктор Дре стана известно през юни 2020 г., когато съпругата му заведе дело, посочвайки непреодолими различия като причина за разтрогването на продължилия им 24 години брак. Двойката има две деца, които вече са навършили пълнолетие.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене