Само преди дни именно от страниците на нашата медия излезе, информация за тайно съглашателство, между бившият фактор на ДПС кмет и депутат Ахмед Башев и някой от хората на Да България

От „Да България“ искат заместник областен управител от Рибново!

Един от учредителите на партия „Да България“ в Пиринския край ще бъде заместник областен управител. Искането е направено от ръководтвото на партията, която е един от коалиционните партьори в управлението. От отлично осведомени източници Топ Преса разбра, че председателят на партията близка до олигарха Иво Прокопиев – Христо Иванов е лансирал един от верните си хора в гърменското село. 

Структурата на партията там се състои от четири човека. Председател е  Ахмед Мустафа Емин, членове на изпълнителния съвет са : Азим Мехмед Авдик, Шабан Ахмедов Киселов, а за ковчежник е посочен – Фикрет Фикретов Исев. Като евентуален бъдещ заместник областен управител се сочи, председателят Ахмед Емин. Дали обаче плановете им ще се осъществят е отделен въпрос. Само преди дни именно от страниците на нашата медия излезе, информация за тайно съглашателство, между бившият фактор на ДПС кмет и депутат Ахмед Башев и някой от хората на Да България в родното му село Рибново. Подробности ТУК! 

Очаквайте подробности…

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене