Четирима мераклии се състезават на тест за шеф на отдел „Местни приходи“ в община Кюстендил

49829-632x358Четирима се борят за шефския пост в общински отдел „Местни приходи” в Кюстендил. Мястото остана свободно, след като досегашната шефка Райка Йорданова започна работа в Националната агенция по приходите. Три дами и един мъж – Теменужка Джагалова, Биляна Станимирова, Милена Симеонова и Васил Георгиев, ще премерят сили в конкурса за мястото, обявен от Общинска администрация.

До надпреварата не бе допусната Райна Иванова, чиито документи за завършено образование не удостоверяват наличието на минималните и специфични изисквания за заемане на длъжността, а именно професионално направление икономика, както и наличие на четиригодишен опит за посочената длъжност, казаха от администрацията на кюстендилския градоначалник.

Всички мераклии за мястото ще трябва да се явят на тест, който ще включва различни по вид въпроси, свързани с устройството и функционирането на администрацията и с професионалната област на длъжността. Конкурсната комисия, чийто председател е зам. кметът Надя Каратова, ще допусне до втория етап от конкурса – интервю, кандидатите, получили минимум 21 точки при решаването на теста, казаха още от кюстендилското кметство.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене