1545 лв събраха на първото си коледно тържество малките грации от Спортен клуб по художествена гимнастика „Неврокоп” гр. Гоце Делчев.

Малките грации от „Неврокоп” с първо коледно тържество

1545 лв събраха на първото си коледно тържество малките грации от Спортен клуб по художествена гимнастика „Неврокоп” гр. Гоце Делчев. То имаше благотворителна цел и сумата бе дарена на кампанията „Дядо Коледа с мустак”, която подпомага деца от бедни семейства и детското отделение в гоцеделчевската болница.

Пред пълната зала с публика малките гимнастички от „Неврокоп” се представиха блестящо, макар и за краткото време, за което успяха да се подготвят. Заслугите са както на упоритите деца, така и на техните треньори Лазарина Димитрова, Ванеса Сохейли и Вили Халилова, които желаят да издигнат художествената гимнастика в Гоце Делчев на едно по-високо ниво.

Благотворително пред гоцеделчевската публика игра и Стефани Димитрова с треньор Лазарина Димитрова, която тази година стана шампионка на Южна Африка.
Коледното тържество уважиха кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов, заместник кметът Богдан Боцев и Костадин Харисков от общинската администрация. Специален гост бе Дядо Коледа, който в края на празника раздаде подаръци на всички деца от името на ръководството на СКХГ „Неврокоп”.

Спортният клуб съществува само от няколко месеца, но за краткото време има участия в три състезания, от които се върна със златни и сребърни медали.

Може да бъде изображение с 2 души, изправени хора и на закрито

Може да бъде изображение с 2 души, изправени хора и на закрито

Може да бъде изображение с 5 души, изправени хора и на закрито

Може да бъде изображение с 3 души, изправени хора и на закрито

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене