Директорът на ПГ МСС Ангел Живков с награда -,,Директор на годината“

Директорът на Професионална гимназия по механизация на селското стопанство ,,Пейо К. Яворов“ Ангел Живков е награден за ,,Директор на годината“ от Синдиката на българските учители.

Обявяването на наградата се извърши онлайн от д-р ик.н. Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители, която благодари на директор Живков за постиженията и невероятните резултати на ръководената от него гимназия.

Г-жа Такева изтъкна, че Ангел Живков работи в конкурентна среда от много добри гимназии на територията на община Гоце Делчев и околните общини. Награденият директор благодари за високото признание и заяви, че за него тази награда е резултат от правилното развитие на гимназията, която не случайно е обявена за най-бързо развиващата се.

Директорът накратко спомена за многото получени награди, признания и суперлативи от България, а вече и от страни членки на Европейски съюз. Той отбеляза, че те се дължат на добрата екипна работа между ръководството, учителите, учениците, техните родители и партньорите. Гимназия ,,Яворов“ е първата професионална гимназия в България, която подписа договор за сътрудничесто по Закона за висшето образование с Тракийския университет.

Г-жа Янка Такева със задоволство откликна на отправената и покана да посети гимназията за тържественото откриване на STEM центъра.
Ние от ,,Образование България“ следим с интерес всяка проява на ПГ по МСС ,,Пейо К. Яворов“ и призоваваме българските учебни заведения да следват този пример за училище и директор в лицето на Ангел Живков.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене