Без категория

Местния печат

печат

„Струма“

Майка на 2 деца нападната от бившия си любим, накълца ръцете й с 25 удара с нож

34-годишният Юсуф Юсуф от град Якоруда нахълта с взлом посред нощ в дома на бившата си любима, 24-годишната Даниела Шаламанова, и я нападна с нож. За да се предпази, тя инстиктивно прикрила гърдите и лицето си с ръце, които понесли ударите с ножа.

Стрелецът от Катунци разпознат по татуировка на бузата – морска котва, оставиха го в ареста

Стрелецът от Катунци, който е син на зам. министъра във временното правителство на премиера Ренета Инджова и дългогодишен дипломат Ангел Манчев, 39-годишният Никола остава в ареста в Сандански с най-тежката мярка – „задържане под стража“.

 Шофьор на камион на излизане от бензиностанция се заби в джипа на брат си

Двама братя катастрофираха, като се блъснаха с шофираните от тях коли на бензиностанция на пътя Дупница-Самораново.

“Вяра”

Темида в Сандански реши: Стрелецът по двете момичета на пътя за Катунци остава в ареста, обвиненият Никола Манчев: Не съм виновен, даже не знаех, че ме издирват

„Рейнджърът” Никола Манчев, който стреля с пистолет по две момичета от гоцеделчевските села Копривлен и Мусомища, остава в ареста. Това реши Районен съд – Сандански вчера. Прокуратурата поиска задържане под стража за Манчев, който спря кола на пътя от с. Златолист за Катунци и стреля по пътуващите в нея Лиляна Савова и Елеонора Таушанова. Двете момичета са го разпознали, седем души са били разпитани по случая.

Загиналият хижар Байно открил за алпинизма дългокраката Сиси, тя: Масларов ме учи да се катеря на учебната скала FiaFerrata

Момичето с най-дългите крака на Балканите Светослава Пешкова от Говедарци е алпинист от класа. Големите си умения в рисковия планински спорт дългокраката хубавица е научила от алпиниста Иван Маславов – Байно, дългогодишен стопанин на хижа „Мальовица” и председател на Федерацията на алпийските клубове, който загина в нелеп инцидент при Малката Вратца завчера.

Бъбречна недостатъчност уби за часове бившия ВиК шеф в Гоце Делчев Костадин Трендафилов на 58 г.

На 58 години внезапно почина бившият началник на ВИК – Гоце Делчев, Костадин Трендафилов. Той бе учредител и член на общинското ръководство на ГЕРБ – Гоце Делчев. Издъхнал е миналата нощ в софийска болница, научи „Вяра”. Лошата новина за смъртта на Костадин Трендафилов буквално потресе не само съпартийците му, но и целия Гоцеделчевски регион.

Инцидент на път за работа в Благоевград: Шофьор се вряза челно в джипа на зам.-началника на ЮЗДП инж. Василий Маринковски от Кюстендил

Заместник-директорът на Югозападното държавно предприятие инж. Василий Маринковски от Кюстендил катастрофира с джипа си на път за работа в Благоевград. Инцидентът с Маринковски стана вчера сутринта, около 9-10 часа. Горският шеф пътувал за работното си място в Благоевград. Той управлявал  джип „Грейт Уол“, когато бил засечен от друг водач на завоя при невестинското село Четирци. Ударът бил челен.

Вуйчото на загиналия при катастрофа младеж от Първомай Григор Ангелов е мощният дърводобивен бизнесмен Илиян Бунатата

Вуйчото на загиналия преди ден Григор Ангелов при тежка катастрофа на пътя от Първомай за Петрич, блъскайки се в крайпътно дърво, е мощният бизнесмен Илиян Бунатата. Това съобщиха негови съселяни вчера. Бунатата е от петричкото село Първомай и е брат на майката на загиналото 23-годишно момче, което изкарваше прехраната си като продавач на сергия за плодове и зеленчуци в търговски комплекс „Рай”.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене