Първо в Топ Преса! Още една глава падна от МВР заради аферата „Мацурева махала“ в Гоце Делчев!

Изет Мурадов – Турчина скандално известният криминалист в град Гоце Делчев и полицейски началник в сянка, докато МВР – управлението в града се ръководеше от Илия Уручев от днес е остранен от длъжност. 

Екс депутатът Мацурев

Екс депутатът Мацурев

Причината излезе преди време на страниците на Топ Преса. Става въпрос за аферата „Мацурева махала“, за която можете да прочетете ТУК.

Проверка е установила, че Мурадов също бил съпричастен към „затварянето на очите“ по аферата и сега ще си носи последствията. Припомняме че юли месец Топ Преса, разкри първата си информация за притеснително големият резултат на някои кандидат депутати от партия ГЕРБ в неврокопския край. Шок за всички политически среди, в това число и за самата структура на партия ГЕРБ в Гоце Делчев, беше шокиращият рездултат за кандидат народният представител Александър Мацурев, който в няколкото ромски секции на Гоце Делчев получи повече от 900 лични преференции. След което получихме информация, за контролиран и евентуално платен вот за койот дори разполагаме с кадри. За да се случи обаче и Уручев и Мурадов очевадно са си затваряли очите. Има и прети полицай в схемата, но неговото име за сега се пази в тайна… 

Но нека стане ясно  че от днес Изет Мурадов не работи в РУП на МВР – Гоце Делчев!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене