Екипът на частна болница „Чорлу Ватан“, желаем на семейство Донкови и техните близки живот изпълнен със здраве и щастливи мигове.

Семейство от Благоевград очаровани от клиника в Турция! Споделят: Вдигнахме си качеството на живот!

Семейство Донкови от гр.Благоевград/България се свързаха с болницата ни посредством социалните мрежи с молбата да си запазят час за преглед при Д-р Бурак ДЕМИРЕЛ- специалист по УНГ и Хирургия на Глава и Шия, разкрива сайтът на известна турска клиника. След проведените разговори пациентите бяха поканени в болницата ни в гр.Чорлу и беше направена нужната организация за пристигането им. В деня на пристигането си Елена и Виктор бяха посрещнати от българоговорящите ни колеги от отдел – Oбслужване на Международни Пациенти.

По време на проведения физическия преглед г-жа Елена Донкова сподели със специалиста ни оплакванията си като затруднено дишане през носа, и желанието си за естетична промяна във външния облик, поради увисване на върха на носа и други естетични деформации. Оплакванията на г-н Виктор Донков бяха свързани с функционалността на носа, като пациентът сподели с нас, че често страда от запушване на носа и затруднено дишане. След приключването на физическите прегледи, на всеки един от пациентите ни беше направена Компютърна Томография на параназалните синуси, за да се анализират детайлно вътрешните структури на носа, разкриват още турците.

На база на проведения детайлен физически преглед, допълнителни изследвания и желания на пациентката ни, препоръката на Д-р Бурак ДЕМИРЕЛ към г-жа Елена Донкова беше в посока извършване на хирургичната интервенция – Септоринопластика. С помощта на тази интервенция целим да предоставим едновременно решение и на двата същественни проблема на пациентката: възстановяване на функционалността на носа и естетична корекция на визуалните несъвършенства.
В случая на г-н Виктор Донков беше установено наличието на изкривяване в носната преграда, и като решение бе препоръчана интервенцията Септопластика. Тук основната ни цел е подобряване и възстановяване на функционалността на носа и предоставяне на трайно решение на оплакванията от запушен нос и затруднено дишане, без да се извършва някаква естетична корекция.

Пациентите ни бяха детайлно информирани за съответните интервенции и очакваните ползи от тях. След като дадоха своето съгласие, и изразиха желанието си да се подложат на съответните хирургичните интервенции се пристъпи към етапа на хоспитализация и предопративната подготовка.

След успешно извършените интервенции, пациентите ни останаха под наблюдение в болницата ни за едно денонощие и ден след оперативната намеса бяха изписани в добро общо състояние, като беше направена и нужната организация за контролния преглед.

На контолния преглед, който беше проведен седмица след интервенцията, пациентите ни изразиха своите искрени благодарности на Д-р Бурак ДЕМИРЕЛ и целия обслужващ персонал на болницата .

Екипът на частна болница „Чорлу Ватан“, желаем на семейство Донкови и техните близки живот изпълнен със здраве и щастливи мигове.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене