Позорни социалисти – капиталисти! Предателите на Корнелия тартори в Общинския съвет Банско!

През юли тази година тримата най-нехаресвани в структурата на БСП в Банско искаха оставката на законния си председател Корнелия Нинова пред „Позитано“ 20. Днес тя е вицепремиер и министър на икономиката, a те са тарторите в общински съвет Банско.

Става дума за зам.-председателя на общинския съвет от БСП, Костадин Дурчов, общинският съветник от БСП Благой Милев и самият председател на БСП Банско Костадин Атанасов.
Тримата отцепника все още желаят оставката на Нинова, на която днес цялото ръководство на партията й дава подкрепа. Последният избор на председател на столетницата в града през 2020 година бе фалшифициран, като делегатите бяха подменени с роми от Симитли – роднини, близки на Костадин Дурчов. Самият Дурчов също е бил два пъти председател на столетницата в Банско, пост, спечелен отново с измами, като делегатите бяха вписвани от други партии и сдружения. На последните избори председателят на БСП Банско Костадин Атанасов беше отхвърлил исканията на няколко пенсионери да бъдат включени като членове в избирателните комисии,в които винаги са участвали, защото не гласували за него за избора му през 2020 г. По този начин Атанасов, които е и зам.-кмет в община Банско, е ощетил възрастните хора да припечелят някой страничен лев върху малката си пенсия.

Скандалният Дурчов, чието лично придобито богатство се оценява на над 5 милиона лева, бе побързал да си осигури нов гръб, вписвайки се в Инициативният комитет на президента Румен Радев. Дурчов е собственик на редица недвижими имоти, комплекси и апартаменти в Банско, София и Неа Ираклица – Гърция, строителен предприемач, крупен наемодател и собственик на автокъща за луксозни автомобили. БСП в Банско е представена от един мошеник и политически търговец.
Време е за промяна, време е за смяна на непроменените!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене