Горещ коментар! Журналистът Лалка Бенгюзова: Всички от гражданската квота, които Нинова и БСП подкрепиха след избора си се обръщаха злобно срещу нея!

Крум Зарков бил изригнал на пленума на БСП срещу „плюещите“ по президента. Аз имам съвсем друго впечатление от „плюенето“ – всички от гражданската квота, които Нинова и БСП подкрепиха (Радев, Йончева, Иво Христов, проф. Иво Христов и пр.), след избора си се обръщаха злобно срещу нея. Това е най-малкото – те НИЩО не са допринесли за победата на БСП, само претенции и претенции и безсрамно дават акъл, критикуват и кадруват. Или недоволните деца на номенклатурата на БКП, които са свикнали да ползват партията за лично облагодетелстване! Какво е свършил Крум Зарков за победата на БСП? Лично! Какво лично тези галени чеда на БСП допринесоха за България???
Следя политиката от дете и реагирам, когато виждам и чувам несправедливости. Няма как ежеминутно в продължение на 30 години по всички медии и в образователната система да се отричат левите идеи и това да не доведе до свиване на поддръжниците им. Така е и в Западна Европа, където под влияние на американците – първенци в пропагандата за промиване на мозъци – взеха връх „борбата за правата на малцинствата“ (ЛГБТ и пр.) и „зелените“ (агресивни борци срещу здравия разум). Класовите противоречия и борби не намират място в учебници и медии. Невидимите господари на западните политици задават тон, а марионетките им по света повтарят: черното е бяло, войната е мир…
С огромно съжаление ще призная, че Румен Радев се оказа надменен властолюбец и за краткото време във властта усвои до съвършенство интригантството и политическото бабуване. (Личният му живот също ме озадачава, но той не касае народа ни.)

Лалка Бенгюзова е родена е на 19 август 1960 г. в гр. Кресна. Завършва българска филология в Софийския университет „Кл. Охридски“, след което живее и работи в Благоевград. Журналистическата си биография започва във в. „Пиринско дело“, където е била коректор, уредник, редактор и отговорен редактор. После е редактор в „Нов пирински вестник“, за кратко главен редактор на в. „Неделник“ (излизащ в Ню Йорк), 7 години е водеща на неделно и вечерни предавания по Радио Благоевград. Напоследък се занимава с редактиране и предпечат на книги, прави интервюта за вестниците „Вяра“, „Струма“, „Трета възраст“, за сп. „Кураж“. Автор е на документалната книга „Сбогуване със „свещената тайна“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене