А бре Асиме, не помня да беше Анна Цолова, не бе и Генка Шекерова, не бе и Милен Цветков, не бе Валя Ахчиева и още и още

Нели Войнова от Радио В99 скочи на Асим Адемов: …а когато в България замлъкнаха 33 местни радиостанции,някой направи ли нещо?

„…а когато в България замлъкнаха 33 местни радиостанции,някой направи ли нещо?Тогава никой не изрече и дума за тази прословута свобода на словото! “ Думите са на факторът на неврокопското радио В99 изречени към евродепутатът Асим Адемов, който от вчера върло защитава абсурдният скандал с вестник „Труд“. Според Адемов и неговите съпартийци от ГЕРБ, фактът че министърството на културата гони медията „Труд“ от сградата си за неплатени наеми бил „посегателство срещу свободата на словото“.

Бившият лидер на партия ДСБ Калоян Ханджийски пък коментира: „А бре Асиме, не помня да беше Анна Цолова, не бе и Генка Шекерова, не бе и Милен Цветков, не бе Валя Ахчиева и още и още …жалък и смешен плач за един човек който насеше ибрика на Борисов. Този е журналист колкото аз съм космонавт. Срам сте“ .

Пълни се сърцето на медията ни,когато четем такива коментари. Поздравяваме техните автори. Твърдо заявяваме че позицията на партия ГЕРБ в случая е абсолютен автогол. Всички медии които ползваме помещения за редакциите си трябва да си плащаме за това. Не е честно подобно поведение. Никой не затваря медията. Медията може да си вземе нов офис и да продължи работа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене