Ние не сме антиваксъри, но не следваме основната медийна линия и основната политическа линия за коронавируса.

Биляна Баджева: Не, не сме антиваксъри! Но не сме и психопати!

Честно ни критикуват, че медията, като цяло проповядва „антиваксърство“ и дори, че сме били част от пропагандата, която оспорва съществуването на опасният коронавирус. Не, не е така. Според нас ваксините са единственото средство за сега, за справяне с пандемията.

Инфекцията съществува и за определен процент от хората, тя е опасна и животозастрашаваща. Нееднократно медията ни е доказала това свое твърдение, давайки трибуна на истински лекари и утвърдени специалисти, проверени информации… По темата с коронавируса обаче, няма как, като истинска медия, да не водим битка с тези, които с удоволствие и видима наслада ползват здравната криза за прокарване на лични или политически цели или задоволяване на егото си. Защо трябва например да се подминават новини в които се твърди, че ОМИКРОН е безопасен? Защо трябва да се подминават новини, за това, че има много, много хора със съпътстващи заболявания, които оздравяха и пребориха инфекцията.

Ние вярваме, че освен Радка Аргирова, Кантарджиев, Глобм, оня с мустаците от ИТН, генерала и още двама трима медийни звезди по темата „коронавирус“ има още десетки дори стотици български специалисти, които имат особено мнение от тяхното и също аргументирано с ценз и опит опровергават много техни тези. Ние не сме антиваксъри, но не следваме основната медийна линия и основната политическа линия за коронавируса. Тази която превърна Стойчо Кацаров от вманиачен специалист по антиковид реторика в утвърден пропагандатор на фашизмът, който инфекцията роди. Въпрос на интереси, е май! А при нас на принцип!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене