Корнелия Нинова в село Дебрен: Заедно с Кр. Вигенин ще браним вашите интереси в парламента, защото тютюна има бъдеще в България, с почтения си труд вкарахте в бюджета 2 млрд. лв.

40(7)

Където и да съм винаги си оставам ваш защитник, каза Нинова пред развълнуваното от думите и множествo.

Неуморната Корнелия Нинова, която е любимка на хората в Пиринско, се включи в предизборната кампания в региона, рамо до рамо с водача на кандидат-депутатската листа на „БСП Лява България“ в региона Кристиан Вигенин. Обиколката й започна в село Дебрен, където тя се обърна вълнуващо към тютюнопроизводителите:
– „Скъпи приятели, нашите отношения отдавна са излезли извън политиката, те са изпитани в добро и зло.Била съм с вас на нивите, когато сеехте тютюн, била съм в къщите ви, когато го нижехте, бяхме заедно в стачките, когато Цветанов ви мачкаше и развеждаше по полицейските управления.Може да не съм свършила всичко, което сте очаквали от мен, но бях почтена с вас и ще остана такава и в бъдеще, в Парламента, ще бъда вашия глас.Но днес имам нуждата от вашата подкрепа – за БСП и за Кристиан Вигенин. Познавам го добре, той ще брани вашите интереси и заедно с него ще отстояваме позицията, че тютюна има бъдеще в България, че с почтения и тежък труд, вие вкарвахте в бюджета 2 млрд. лв. Вашата продукция се търси в цял свят и България трябва да защити интереса и в национални доплащания за тютюна.Където и да съм, каквато и да съм в този живот, винаги оставам ваш защитник!“. Думите на Нинова трогнаха присъстващите, които винаги са изразявали безрезервната си подкрепа към БСП и нейните водачи.

_thumb

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене