Ще направи ли дубъл Пирин”-Благоевград срещу ЦСКА 1948?

Отборът на „Пирин”-Благоевград гостува на тима на ЦСКА 1948 в мач от 17-ия кръг на Първа лига. Двубоят започва утре в 12:45 ч. и ще се проведе на стадион „Витоша“ в Бистрица. „Орлетата“ отстъпиха преди дни като домакини на намиращия се в много дора форма „Локомотив” (Пловдив) с 2:3. Сега ще се опитат да постигнат дубъл срещу ЦСКА 1948, след като в първия мач от сезона „Пирин” надделя с убедителното 4:1. В момента ЦСКА 1948 заема 10-та позиция с актив от 15 точки. Пирин е на 13-а позиция с актив от 12 точки. При победа благоевградчани ще изместят в класирането своя противник.

В игра за „орлетата“ се очаква да се завърне Мохамед Брахими, които пропусна мача със „смърфовете” поради наказание. Мениджърът на Пирин Уорън Фийни сподели мнението си за предстоящия двубой пред www.fcpirin.com.

„Предстоящият ни съперник демонстрира добра форма с победата срещу „Лудогорец” у дома. Личи много добрата треньорска работа в отбора в последните кръгове. ЦСКА 1948 разполага с много добри индивидуалности. Бяхме много разочаровани след мача с „Локомотив”, защото не мисля, че заслужавахме да загубим. Но така е в елита – всяка грешка се наказва. Надявам се, че няма да допуснем толкова грешки в предстоящия мач, както и че ще успеем да се поздравим с добър резултат“, заяви Фийни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене