Няма да оставя нещата така ще го вкарам в инвалидна количка не го е срам ще го съсипя ще го вкарам в гроба говори пълни лъжи. Къщата ми не е кабаре

Развитие по скандала с пребитото момче в Г.Делчев! Лидия Каменска: Той е луд! Опита да ме обере!

Вчера информационна агенция www.toppresa.com ви запозна със скандален случай!

Нашата читателка Вили Сърбова поиска думата, за да разжате за потресаващ случай свързан с нейният брат – Сотир. 

„Брат ми е епилептик и пие животопотдържащи лекарства. Привлечен е от едно момиче Лидка, която живее сама в Даалийската махала на град Гоце Делчев. Превърнала е къщата си в кабаре. Привлекла брат ми, който има и психически проблеми уж за любов, но когато отишъл при нея накарала едно момче да го пребие и да му вземе парите. Брат ми е уплашен не иска за подаде сигнал в полицията, защото е заплашен че ще го заколят…“ разказва пред наш репортер Вили Сърбова сестра на жертвата.

Ден по късно по случая има развитие. С нас се свърза явно набеденото момиче от спомената къща в „Даалийската махала“ на Гоце Делчев, чрез фейслук и ни разказа това:

Лидия Каменска

Лидия Каменска

„Това всичко е лъжа. Този е най големия лъжец и крадец. Мене като ме нямаше комшии са го видяли да влиза у нас в къщата ми и да изнася работи и  са се намесили. Никой не му е изкарвал нож. Той лъже и е  най голямия боклук. Няма да оставя нещата така ще го вкарам в инвалидна количка не го е срам ще го съсипя ще го вкарам в гроба говори пълни лъжи. Къщата ми не е кабаре. “ Думите ще оставим без коментар.

Топ Преса дава думата на всички замесени в този скандал с цел изясняване на случая.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене