Без категория

Касапинът от Г. Делчев М. Христов пред съда: Съжалявам за това, което направих на баба ми, убиецът остава зад решетките

марио христов

Окръжен съдия Красимир Аршинков остави зад решетките убиеца на баба си 20-годишния Марио Христов от Гоце Делчев. В съдебна зала са разпитани приятел на Марио – Богдан, който потвърди версията на обвиняемия, разказана пред полиция и съд. В съдебна зала дошъл на себе си и се разкаял за стореното от него и безкрайно съжалявал. Разпитани по делото са и родителите на Марио Христов-двама инженери в местно предприятие. Баща му открил тялото на майка си. Родителите му извикали полиция и сами заявили, че убиецът е техният син, който многократно обвинявал баба си за състоянието си и за психичните си отклонения.
Както съобщихме, Марио убил баба си с 6 удара с нож, възрастната жена била още жива и той я довършил с още три удара с брадвата. После направил опит да прикрие следите си. Вчера в полицията Марио бил в крайно неадекватно състояние, така както многократно се измъквал от решетките. Според експерти, той наистина има внушения и чувал гласове, особено след употреба на наркотици.
Дори и служебният му защитник заяви, че в момента за Марио е по-добре да остане зад решетките. Убиецът не възропта, повтаряйки, колко съжалява за случилото се. Още с влизането си в залата Марио бе с наведена глава, така остана и до края на заседанието.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене