Ще се появат ли нови звезди от Банско или от региона, нека феновете на този жанр следят порталът и да ни пишат.

Не било фейк! Компания произвеждаща филми за възръстни търси „актьори“ в Пиринско!

Компанията собственик на един от най големите портали за филми за възрастни „Порн-ХЪБ“, наистана е пуснала пипалата си в България. 

Слуховете тръгнаха от град Банско, където случаен минувач беше заснел автомобил с рекламни обозначения на порталът и пояснения “ кола за кастинг“, а това по своя ред роди слуховете, че някой зевзек просто си прави майтап. Няма никакъв майтап. Екип на „Порн – ХЪБ“ обикаля страната за среща и договоряне с българи заявили желанието си за участват в техни продукции или да продадат своя домашно порно съдържание. В страната ни този бизнес е забранен със закон, но дейността на „Порн ХЪБ“ се развива извън пределите и. Така на практика не се прави нищо незаконно. Тук става само договорянето но заснемане и излъчване се извършва извън границите ни, казват познавачите.

Pornhub е един от най-големите порно уебсайтове в света и в същото време сайтът, който разпространява най-много порно видеоклипове. Пре него можете да гледате милиони безплатни порно клипове, които се качват всеки ден. На pornhub ще намерите абсолютно всички категории секс и в същото време можете да гледате много секс сцени, както професионални, така и аматьорски. Ще се появат ли нови звезди от Банско или от региона, нека феновете на този жанр следят порталът и да ни пишат.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене