Вътрешни са убедени че чистката, която предстои там ще бъде мощна и безпощадна. Реализирането и било въпрос на малко време. 

Масово изчегъртване в ОД „Земеделие“ – Благоевград били предизборен щаб на ГЕРБ!

Акцията на вътрешни инспектори в ОД „Земеделие“ Благоевград за която Топ Преса писа миналата седмица, тече и към днешна дата. Мишена на проверките са всички ръководни длъжности в местната институция и основната причина за тях е фактът, че всички до един без изключение са действали като предизборен политически апарат на ПП ГЕРБ последните няколко месеца и не изпълнявали ролята си на експерти. 

„На практика цялата структура на ОД Земеделие в областният град Благоевград е играла ролята на предизборне щаб на партията на Бойко Борисов. Това е причината да бъдат атакувани. Може със сигурност да се каже, че последните шест месеца, целта на ръководството е била чрез дадената им от правителството и държавата власт да се притискат зависими от властта им хора да гласуват за ГЕРБ. Има и земеделски производители, които кандидатстват по различни видове проекти и програми, на които им се казвало, че не спечели ли ГЕРБ няма да им се случат нещата. Има и такива, държавни служители там, които докато им вървял надника в институцията, са обикаляли по областта в предизборни срещи и агитации. Някои в качеството им на кандидат – депутати. „Това е част от становището на проверяващите, които удостоверяват фактите по него.

Вътрешни са убедени че чистката, която предстои там ще бъде мощна и безпощадна. Реализирането и било въпрос на малко време. 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене