Без категория

Аутопсията установи: 6 прободни рани с нож и три с брадва по тялото на 78-годишната баба Магдалена, екзекутирана от внук-наркоман в Г. Делчев

nekrolog

6 прободни рани от нож и три удара по тялото с брадва, е резултатът от направената аутопсия на 78-годишната баба Магдалена Христова, заклана зверски от внука си Марио завчера вечерта. Това съобщиха от болницата в Гоце Делчев . Внукът -наркоман днес е на разпити пред съдия в окръжен съд Благоевград,който ще заседава по дело за гледане на мярката му за неотлонение „задържане под стража“.
Междувременно станаха ясно някой подробности около Марио. Той употребявал дрога от 14 -годишен. Напоследък бил пристрастен към смес от синтетична дрога и цигари марихуана. Бил непрекъснато в неадекватно състояние. Живеел по-често с баба си, която го е изгледала от дете и прощавала всичките му провинения. Младъжът е с богато кримидосие. Лежал е в затвора за кражби, но успял да се измъкне с заболяването си и силната си пристрастеност към наркотиците. Има множество криминални прояви и е стар познайник на местната полиция.

марио христов
Въпреки силно влошеното му състояние -чувал гласове,измислял си истории,не вземал никакви мерки,за да се лекува. Както съобщихме, вчера той твърдял, че убил Гласът ,а не родната си баба. Тази версия го спасявала многократно от ареста за извършени от него престъпления. Вчера той в ареста първо бил много приказлив, после млъкнал, разказват полицаи. Факт е обаче, че напоследък в традицонно спокойният Гоце Делчев все по-често се говори за наркомани ,дрога и престъпления.Дали дилъри, които побъркват младите хора се настаниха трайно в града, е въпрос, който полицията изяснява в момента. Гоце Делчев се сбогува с баба Магдалена, за която всички казват, че е била слънчева и много добра жена посветила старините си на нейния екзекутор.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене