Христо Терзийски: Призовавам нашите съграждани да се пазят сами от КОВИД, защото държавата не може да им помогне

Водачът на листата  на ГЕРБ – СДС за 10 МИР – Кюстендил Христо Терзийски коментира актуални теми от страната и хода на пандемията. Той заяви: „Призовавам нашите съграждани да се пазят сами от КОВИД, защото държавата не може да им помогне. Ние ще пазим нашите симпатизанти от беззаконието, което налага служебният вътрешен министър.”

Той призова и за приключване на тези битки и войни, които се  водят на всички фронтове, защото една след друга следват кризи и проблеми както в икономиката, така и в здравеопазването.

„Всички тези кризи и проблеми се опитват по един и същи начин да се покрият – чрез един прах, чрез една пушилка, която се вдига всеки Божи ден от служебния вътрешен министър, под давлението на Румен Радев за това, че няма никакви други проблеми,а се търсят само проблемите, които се намират при опонентите. Всеки ден умират хора, всеки ден има повишаване на цените, а в края на краищата се търсят само тези, които купуват гласове – политически опонент.
Призовавам нашите съграждани да се пазят от Ковид-19; сами да се пазят, защото държавата явно не може да помогне. А пък ние искаме да кажем, че ние ще пазим нашите активисти и привърженици от беззаконието, което налага служебният вътрешен министър всеки един Божи ден, чрез тези псевдо операции срещу купуване и продаване на гласове.
Призовавам нашите привърженици да не се страхуват и да излязат смело и да агитират за това нашите представители да получат най-високото доверие, което може да постигнем на 14 ноември”, каза още Терзийски.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене