ВИДЕО: Туристи в Лещен плащат по 150 лева на ден за да спят в глинена землянка!

Нощ в Глинена землянка струва 150 лева! На вечер! в Лещен! И това е една от най – търсените туристически атракции, провери Топ Преса. В региона това се търси мнго и за това е на тази цена. 

Въпросната „Землянка“ е изградена изцяло от естествени материали като дърво, глина и камък. Еко къщата има естетическа стойност със запомнящия се екстериор и максималния интериорен комфорт. Тя е перфектното място за бягство сред природата на магичния Лещен, пишат собствениците на въпросната глинена къща.

Къщата е подходяща за двама възрастни или семейство с малки деца. „Землняка“ разполага със спалня с кръгъл матрак и легло персон и половина. Прозорците на еко къщата са неотваряеми с цел да пропускат повече светлина, понеже липсва рамката на крилото. Кухненския бокс разполага с микровълнова фурна, сандвич тостер със сменящи се приставки, подходящ и за гофрети, малък преносим котлон, скара на дървени въглища, електрическа скара, кафе машина, кухненски прибори и съдове, чаши, малък хладилник, маса за хранене.

Както се вижда нищо извън стандарта, освен че ще спите в помещение изградено от глина, слама, камък и дърво.  За същата сума можете да изкарате ДЕН ол иклузив в Египет, Йордания или Кушадасъ например, показва справка на Топ Преса. Въпрос на избор.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене