Елегантната сграда се предлага заради непогасена банкова ипотека и наложени възбрани в полза на същата банкова институция.

ЧСИ продава за 459 320.00 лв. хотел „Найс“ край Симитли

Срещу 459 320 лв. кандидати да развиват хотелиерски бизнес на международен път Е-79 могат да го направят, участвайки в търга за продажбата на хотел „Найс“ на изхода на гр. Симитли.

След серията публични продажби главно на хотели в Банско, вчера и той бе обявен от частен съдебен изпълнител. В цената, която е базова за наддаване, е включен дворът от близо 1 дка, ресторантът на партера, първият етаж на хотела и 4 мезонета на втория. Басейнът, подземният гараж  и третият етаж на хотела не са включени в продажбата.

В. Магурев

Елегантната сграда се предлага заради непогасена банкова ипотека и наложени възбрани в полза на същата банкова институция, както и на фирма „Агро резерв” ЕООД. Фирмата е със седалище във варненското с. Крумово, основният й предмет на дейност е търговия на едро със зърно и се управлява от Александър Симеонов, но в регистрацията й има любопитна препратка към Благоевградска област. „Агро резерв” ЕООД е основана от известния благоевградчанин и крупен строител Велимир Магурев през 2008 г. с капитал от 5000 лв. и до 2019 г. Магурев е съдружник в нея с Боян Ангелов Бончев, като към момента на продажбата й капиталът вече е 556 000 лв. Магурев и Бончев са съдружници и в най-известната фирма на благоевградчанина „Бг Ленд Ко” ООД, която през последните години усвои милиони по доста инфраструктурни обекти в Благоевградска област. Това означава, че банката и фирмата ще приберат парите от продажбата на хотела, ако тя бъде реализирана.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене