Сумите които предлагал занимаващият се с дърводобив Веселинков са от 50 до 80 лева за гарантиран глас за "неговия човек"?

Сигнал в МВР! Кръстьо Веселинков от Хаджидимово купува гласове за кандидат депутат от ГЕРБ?

Не се намери политик, който да му угоди!

Не се намери политик, който да му угоди!

Вечният протестър, човекът, който по времето на управлението на Бойко Борисов и ПП ГЕРБ протестираще за всичко – Кръстьо Веселинков от град Хаджидимово се яви в полицията на град Гоце Делчев след сигнал от ръководител на местна институция за купуване на гласове. 

„В дирекцията на РУП – Гоце Делчев има постъпил сигнал срещу г-н Веселинков. Да, става въпрос за купуване на гласове, но подробности не можем да дадем защото има назначена проверка„, каза за медията ни разследващ полицай, който нищи случая. В сигналът се твърди, че Веселинков обикаля с новият си сив мерцедес селата Хвостяне, Блатска, Дъбница… и оправя оферти предимно към представители на ромският етнос да гласуват конкретно за един кандидат – депутат от листата на ГЕРБ – СДС на 1 МИР – Блгагоевград. Сумите които предлагал занимаващият се с дърводобив Веселинков са от 50 до 80 лева за гарантиран глас за „неговия човек“?

Пред медията ни и полицията Веселинков, категорично отрече „да се е занимавал с такива работи“. Сам припомни, че е един от малкото предприемачи заявили публично недоволството си от управлението на Бойко Борисов. Къде е истината, предстои МВР да разбере. Интересен факт, обаче е пуличната тайна за особената близост на Веселинков с друг вечен протестър – бизнес дамата Ана Желязкова, чиято професия е „жалбоподател“ срещу всеки, който и пречи на далаверата. Тя също се изяваваше като „антигербаджия“, но в сигналите си до главният прокурар и лично до лидера на ГЕРБ – Бойко Борисов, пишеше „аз ви вярвам и работя за вас„. Интереса ли клати феса? Явно да.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене