Съпругът на Сашка Васева: Очакваме втората операция

До няколко дни Сашка Васева ще бъде оперирата повторно, разкри съпругът на певицата пред „Телеграф“. Първата операция Сашка претърпя преди няколко дни в Германия и благодарение на нея беше отстранена част от тумора в главата й. Съпругът й Христо Бакърджиев е неотлъчно дo изпълнителката в болницата.

„Първата операция мина успешно. Част от тумора е премахната. В момента е стабилизирана и се възстановява добpe”, заяви Христо. На този етап той не може да каже кога ще бъде втората операция. „Всичко зависи от изследванията и показателите, когато са достатъчно добри и тя е стабилна, ще бъде оперирана отново. Надявам се това да е най-скоро“, заяви Бакърджиев.

Той сподели още, че силно вярва, че съпругата му ще може да си върне и зрението. „Знаете ли, аз съм оптимист и вярвам, че ще успее да си върне зрението. Може да не е веднага, но медицината толкова бързо напредва, че след година-две, три съм сигурен ще бъде измислен лек“, категоричен е Христо Бакърджиев.

Той отново изказа благодарност към всички колеги, почитатели и близки на Васева, които са се отзовали и са помогнали в набирането на средства. „Парите са далеч от цялата нужна сума, но аз съм благодарен на всеки, който е помогнал. Защото в Германия наистина застраховките покриват много лечения, но при най-добрите лекари трябва да се плати. Аз никога няма да я оставя, още веднъж благодаря на всички за подкрепата“, развълнувано допълни Бакърджиев.

Актуалната дарителска сметка за всеки, който иска и може да помогне на Сашка Васева, е:

IBAN: BG86RZBB91554455289907

SWIFT/B1C: RZBBBGSF

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене