Кметът на Симитли Апостол Апостолов удовлетвори искането на жителите на кв. „Ораново“! До броени дни отваря врати детска ясла

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов удовлетвори искането на жителите на кв. „Ораново“ – да има детска ясла, която да посещават техните деца. Преди няколко години, заради липсата на интерес от страна на родителите на деца, яслата в квартала е закрита, но сега се оказва, че има голяма нужда от разкриването на такава.

Поради тази причина кметът на община Симитли Апостол Апостолов и председателят на Общински съвет Симитли Вилимир Александров проведоха няколко срещи с родители, за да чуят тяхното искане. На срещите присъства и бившият председател на Общински съвет Симитли Владимир Христов, който оказа голямо съдействие за отварянето на ясла в кв. „Ораново“.

След срещите, на които е станало ясно, че има голяма нужда от разкриването на ясла, кметът Апостол веднага е задействал процедура по разкриването на такава. В момента текат строително – ремонтни дейности в Детска градина „Радост“, филиал „Ораново“ за създаването на необходимите условия и разкриването на ясла.

Очаква се дейностите да приключат до броени дни. Веднага след това ще започне и приемът на деца.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене