Считам, че отговорността да подобрим резултата си в община Благоевград е в добри ръце, разбира се, с наша помощ

Кирил Илиев : Имената на Бойко Борисов и партия ГЕРБ се превърнаха в синоним на носталгия по стабилността!

Един познат ни добре – успешен политик, които според нас безкористно вече над 14 години работи за интересите на Благоевград и който е доказал с дела, а не с думи своята безапелационна вярност към обществото. Това е Кирил Илиев, който понастоящем е кандидат депутат от партия ГЕРБ. Топ Преса помоли именно него, за кратък коментар, първоначалните впечатленя и очаквания от предизборната кампания, защото той е човекът, който не спестява истината и има завидно остър език. Не обича козметиката в диалозите. 

„Специално в Благоевград се наблюдава едно завърщане към партия ГЕРБ. Ежедневно провеждам срещи с хора, правя всичко възможно в условията на пандемия и извънредна епидемична обстановка да бъда активен и да провеждам допустимо много разговори. Те са ценни. Чувам гласа на хората, приемам критиката, приемам очакванята им… Мислим задено, и позитивно и градивно. Този път съм оптимист. С всеки изминал ден се убеждавам че имената на Бойко Борисов и на партия ГЕРБ се превръщат в синоним по стабилността. Вижте какви времена настанаха. Хората осъзнаха, кой как управлява…“ сподели Кирил Илиев специално за Топ Преса първите си впечатленея от старта на кампанията.

Припомняме че Кирил Илиев, е основател на партията, 4-ти мандат общински съветник, председател на групата общински съветници в Благоевград, един от най-разпознаваемите общински съветници. Университетски преподавател. „Считам, че отговорността да подобрим резултата си в община Благоевград е в добри ръце, разбира се, с наша помощ.“ казва за финал той.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене